Language

Danmarks største spil-matchmaking tilføjer XR-program

Arbejder du med AR eller VR, og er du nysgerrig på spilmarkedet? Så kan du på Copenhagen MatchUp den 25. april få indsigt i markedet for XR-spil og møde nogle af de førende udviklere og publishers på området.

Meta, Sony, HTC, Pico, og inden længe er også Apple på listen over producenter af extended reality-headsets til spilmarkedet. Udover et stigende antal hardware-producenter er flere publishers og investorer også orienteret mod det spirende marked for virtual reality og augmented reality-spil. Men hvor bevæger markedet sig hen? Og hvilke muligheder og udfordringer er der for distribution af VR- og AR-spil?

Det kigger vi nærmere på til vores XR breakout session på årets Copenhagen MatchUp den 25. april. Her har vi XR-brillen skarpt rettet mod de nye markedstendenser, platforme til VR og AR og hvilke muligheder der er for danske virksomheder, som er interesserede i eller allerede udvikler spil til VR og AR.

Copenhagen MatchUp er et årligt professionelt mødested for danske spiludviklere og investorer og spiludgivere fra hele verden, hvor de kan finde hinanden i forretningsmæssige og finansielle samarbejder. Udover at gøde jorden for ny finansiering giver eventen også danske spilvirksomheder indsigt i nye markedstendenser, teknologier og forretningsmodeller. Og i år er tiden kommet til XR-markedet.

Tilmeld dig XR breakout session her.

Globale spillere på programmet
XR-sessionen ligger som et sideløbende spor til Copenhagen MatchUp’s mødeprogram og byder blandt andet på oplæg fra nDreams, en af de førende udviklere og publishers af VR-indhold i Europa og Unity, som er den mest anvendte platform til spiludvikling med tools specielt målrettet udvikling af spil til VR.

Efter sessionen er der mulighed for at deltage i hovedprogrammet og holde møder med de +100 udviklere, investorer og publishers, som er tilmeldt årets MatchUp event. Her fire uger før showstart har nogle af de største internationale VR-publishers allerede tilmeldt sig.

Copenhagen MatchUp XR breakout session bliver afholdt i Creative Denmarks flotte nye besøgscenter i BLOX, dør om dør med eventens hovedvenue. En stor tak til Creative Denmark for at invitere os indenfor.

PROGRAM

11.00 Velkomst og introduktion – XR-markedet anno 2023

11.15 Keynote 1: Tendenser i VR-indholdsproduktion set med Unity-briller – Unity

11.30 Keynote 2: Casestudie: What the Bat? – Triband

11.45 Keynote 3: VR publishing og distribution – nDreams

12.00 Panel: Hvor står VR/AR spilindustrien i 2023
– Bolverk Games
– Khora Virtual Reality
– nDreams

12.30 – retur til hovedprogram