Language

Kalder alle spiludviklere: Copenhagen MatchUp 2023 er åben for tilmeldinger

Datoen er sat, venuen er på plads og vi glæder os!

Den 24. og 25. april slår vi igen de fysiske og virtuelle døre op til Copenhagen MatchUp – Danmarks største matchmaking-event for spiludviklere og investorer og spiludgivere fra hele verden. Og allerede nu står nogle af de største spiludgivere klar til at møde den danske spilbranche.

Epic Games, Ubisoft og Nintendo har som nogle af de første tilmeldt sig årets event. Bliver fremmødet som de foregående år, kan danske udviklere forvente at finde deres næste forretningspartner blandt mere end 80 individuelle investorer og udgivere.

Arrangementet er for hele det danske spilmiljø, og vi håber at se udviklere fra alle hjørner af landet. For at gøre det lettere for alle at få det hele med, starter det fysiske program den 25. april kl. 10.

Ny venue, nyt spor
Copenhagen MatchUp har i flere år holdt til i Dansk Erhvervs historiske Børssal, men i år flytter vi til mere moderne omgivelser på Dansk Arkitektur Center i BLOX med hjælp fra vores nye venuepartner, Creative Denmark.

Ud over en ny venue udvider vi i år også programmet med en XR breakout session, hvor udviklere og investorer, som arbejder med extended reality kan møde hinanden og blive præsenteret for den nyeste udvikling indenfor AR og VR i spil.

Sparring inden- og udenfor mødelokalet
Copenhagen MatchUp har siden 2017 sikret den danske spilbranche investeringer, udgivelses-aftaler og værdifuld sparring og indsigt i nye forretningsmodeller og forbrugeradfærd.

Som en del af programmet bliver der i år også god mulighed for at mødes ’after hours’ og udenfor mødelokalerne. Mere information herom følger.

Vi glæder os til at se jer til det ottende – og forhåbentligt bedste – Copenhagen MatchUp-event i rækken. Se det fulde program og tilmeld dig her: https://copenhagenmatchup.dk/

Copenhagen MatchUp 2023 er arrangeret af Vision Denmark i samarbejde med Creative Denmark, Nordisk Games, Producentforeningen, Ghost Ship Games og Betadwarf. Vision Denmarks arbejde med at fremme innovation støttes bl.a. af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og EU Regionalfonden.

 

      

Copenhagen MatchUp afvikles i år den 24. – 25. april med én dag til online 1:1 matchmaking og virksomhedsbesøg og én dag med talks og fysiske møder i Dansk Arkitektur Center i København.

Find det fulde program og tilmeld dig den del af eventen, du ønsker at deltage i, her: https://copenhagenmatchup.dk/