Language

Få internationale tech talenter til din virksomhed

De seneste par måneder har vi dedikeret en del spalteplads til talentdagsordenen og danske kreative virksomheders akutte mangel på kvalificeret arbejdskraft. Og det af god grund.

På særligt spil og film-området har vores medlemmer og netværk givet klare meldinger om, at nøglen til den digitale visuelle industris fortsatte vækst og udvikling ligger i tilgangen til kvalificeret arbejdskraft og talent.

Derfor er vi rigtig glade for at kunne samarbejde med Digital Hub Denmark og Copenhagen Capacity om en internationale rekrutteringskampagne, som skal tiltrække erfarne IT og tech kandidater til Danmark – og mere præcist til din virksomhed. Og det ganske gratis.

Kampagnen lanceres til oktober og er specifikt målrettet erfarne specialister indenfor spil- og softwareudvikling. Andre tech-relaterede stillinger kan også komme i betragtning.

Gode grunde til at deltage i kampagnen:
  • Du får international eksponering af din virksomhed og ledige stillinger
  • Du får styrket dit employer brand udenfor Danmark
  • Du får højkvalificerede kandidater, som matcher dit rekrutteringsbehov, ført direkte ind på din unikke virksomhedsprofil.
  • Du får adgang til internationale kandidater udenfor dine traditionelle rekrutteringskanaler.
  • Du sparer tid, penge og ressourcer ved at teame op med andre danske virksomheder, hvilket højner mængden af kvalificerede kandidater i Danmark.

[/vc_column_text]

Fra kampagnestart og fire måneder frem vil de tilmeldte virksomheder og deres ledige stillinger få international eksponering på jobsites, sociale medier mm. Hver enkelt tilmeldte virksomhed vil indledningsvist blive kontaktet for at få afstemt og sikret rækkevidde og det rette fokus.

Så hvis din virksomhed har brug for at få boostet sin talentpulje, opfordrer vi til at tage fat i Merete Sandager fra Copenhagen Capacity eller Louise Del Rosario fra Digital Hub Denmark og få din virksomhed tilmeldt. Her kan du også få svar på om dit rekrutteringsbehov matcher kampagnens sigte.

Der er deadline for tilmelding den 20. september 2021.

[/vc_column][/vc_row]