Language

Kom til Masterclasses med prisvindende tv-serie skabere

Få indblik i et eksklusivt og normalt lukket kreativt skaberrum, når Copenhagen TV Festival i samarbejde med Vision Denmark inviterer til masterclasses med skaberne af tidens helt store TV-serier.

Vi ved, at mange er ved at svømme over i webinarer og zoom-møder. Men vi lover, at det her bliver noget helt andet!

Copenhagen TV Festival er gået sammen med Vision Denmark om at arrangere tre masterclasses med nogle af tidens mest spændende og nytænkende tv-serie skabere.

Den 23. og 24. november kan du hjemme fra din stue møde blandt andet Derek Cianfrance, manuskriptforfatter og instruktør på den Emmy-vindende HBO-serie ”I Know This Much is True”. Fra sit arbejde på blandt andet filmen ”The Place Beyond The Pines” er han kendt for sin evne til at få sine skuespillere til at levere rå, skrøbelige og autentiske præstationer – hans seneste produktion er ingen undtagelse.

Til masterclass’en deler han sine erfaringer med at adaptere en roman til TV-serie, den udfordrende opgave i at arbejde med én skuespiller i to hovedroller og hans eget personlige forhold til TV-seriens tema skizofreni. Læs mere om sessionen her.

Herudover har vi inviteret den Emmy-vindende Anna Winger, manusforfatter på Netflix miniserien ”Unorthodox” og Amazone Primes ”Deutchland 83”, ”Deutchland 86” og ”Deutchland 89”. Hun vil fortælle om sit arbejde med at afbillede en ultrareligiøs minoritetsgruppe i et thriller-perspektiv og et spion-plot på et bagtæppe af virkelige hændelser. Læs mere om sessionen her.

Endelig byder vi på en masterclass med norske Sara Johnsen og Pål Sletaune, der har skabt, instrueret og skrevet NRK-serien ”22. juli – Dagen som ændrede Norge”. Læs mere om sessionen her.

De tre masterclasses kan ses on demand fra den 23. november og tre uger frem. Den 24. november vil der være mulighed for at stille spørgsmål til TV-serieskaberne live på Google Meet.

Copenhagen Masterclasses 2020 bliver afholdt digitalt d. 23.-24. november, som en integreret del af Copenhagen TV Festival programmet. For at få adgang skal I købe billet til det fulde festivalprogram. Programmet er online til og med 11. december. Køb billet til hele programmet inkl. masterclasses her.

Om Copenhagen Masterclasses
Copenhagen Masterclasses har de seneste fem år fundet sted på Den Danske Filmskole, som et by invitation only-arrangement for 150 af nordens fremmeste kreative talenter indenfor tv-drama.

Her har forfattere, instruktører, producere og broadcastere deltaget i kreativ udveksling og netværk med internationalt anerkendte kreative indenfor tv-drama produktion.

De foregående år har programmet budt på masterclasses med blandt andre skaberne af ’The Night Of’, ’True Detective’, ’Homeland’ og ’Top of The Lake’.

På grund af Corona, bliver Copenhagen Masterclasses 2020 afholdt digitalt som en integreret del af Copenhagen TV Festival programmet. Det er således en unik mulighed for at få adgang til det kreative maskinrum og indblik i processer og overvejelser hos de store internationale tv-serieskabere.

Copenhagen Masterclasses arrangeres af Copenhagen TV Festival og Producentforeningen i samarbejde med Vision Denmark med støtte fra Københavns Kommune og Slots- og Kulturstyrelsen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

”Unorthodox” / ”Deutchland 83, 86, 89”

”22. juli – Dagen som ændrede Norge"

”I Know This Much is True”