Language

Portrætserie – PORTAPLAY

Vision Denmarks medlemmer og supportere dækker et bredt spektrum indenfor den digitale visuelle industri – fra spiludviklere, produktionsselskaber over konsulentvirksomheder og vidensinstitutioner. Vores mål er, at de på tværs af brancher og ekspertise kan lære af hinanden og derigennem blive introduceret til nye forretningsområder, metoder og samarbejder. Derfor tegner vi hver måned et portræt af et medlem/supporter.

Denne gang stiller vi skarpt på virksomheden PortaPlay, som med sine 20 medarbejdere excellerer i udvikling af spil, interaktive udstillinger og læringsværktøjer.

PortaPlay er særlig glad for udvikling af spil og interaktive produktioner, der er rodfæstet i virkeligheden og sætter historiske temaer på spidsen. De lægger i disse måneder sidste hånd på spillet ”Snowfall”, som netop handler om de grå nuancer og dilemmaerne under Anden Verdenskrig.

Selskabet har mange års erfaring med brobygning mellem TV, film, print og spil, samt udvikling af cross media-platforme til eksisterende IP’er. Blandt andet udvikler de på en digital platform for børnebogserien Lotte og Totte i samarbejde med produktionsselskaberne F-Film og A-Film. Herudover har de igennem mange år arbejdet målrettet med at udvikle interaktive dokumentarfilm og fiktionsformater, hvor spil, levende billeder og public service kombineres til nye oplevelser. Her anbefaler vi at tjekke Rwanda-Rising og TruthHunter ud.

Derfor støtter PortaPlay op om Vision Denmark:
Vi har haft et utroligt stort udbytte af vores samarbejde med film-, TV-, forlags- og tegneseriebranchen. Vi håber, at Vision Danmark vil hjælpe med at nedbryde murerne mellem industriens branchesiloer. Både ift. at styrke deling af produktionsrelevant erfaring og arbejdskraft mellem brancherne, og ift. at styrke samarbejdet om udvikling og udbredelse af konkrete projekter,” udtaler Hans vonknut Skovfoged, creative director og partner i PortaPlay.

Lær PortaPlay bedre at kende her.