Language

Portrætserie – PRODUCED BY

Vision Denmarks medlemmer og supportere dækker et bredt spektrum indenfor den digitale visuelle industri – fra spiludviklere, produktionsselskaber over konsulentvirksomheder og vidensinstitutioner. Vores mål er, at de på tværs af brancher og ekspertise kan lære af hinanden og derigennem blive introduceret til nye forretningsområder, metoder og samarbejder. Derfor tegner vi hver måned et portræt af et medlem/supporter og starter med produktionsselskabet Produced By, der har seks ansatte og er specialiseret i reklame-, portræt- og dronefilm.

Produced By er et af de første produktionsselskaber i Danmark, som arbejder hen imod at producere CO2-neutrale filmproduktioner. Indtil videre har de reduceret CO2-udledningen med 70 pct. i forhold til en normal produktion.

Efter at have endevendt deres forbrugskæde fra energiforsyning af deres kontor til maden på filmoptagelserne, kan de i dag overholde både budget og tidsramme samtidig med at minimere deres klimabelastning. Men den grønne omstilling er ikke sket fra den ene dag til den anden – forud ligger der et års grundig research. Særligt arbejdet med at finde de rigtige leverandører har været tidskrævende. Derfor ser de stort behov for Vision Denmarks projekt Bæredygtig Film og Tv Produktion (bftp), som blandt andet samler et overblik over leverandører, der tilbyder bæredygtigt produkter og løsninger til filmproduktioner.

Jeg er stor tilhænger af Vision Danmark, fordi det giver os en mulighed for at lære af hinanden i de forskellige kreative industrier vi har i Danmark. I Producedby.dk har vi fokus på at udvikle en grøn filmproduktion, og der er det guld værd at høre om andres erfaringer, da hver eneste nye tiltag kræver  mange overvejelser for at vide, om det fungerer i praksis. Derfor vil vi meget gerne dele vores erfaringer med grøn filmproduktion og glæder os til at høre om andre selskabers indsigter.”
– Ege Heckmann, producer og stifter af Produced By.

Bæredygtig Film og Tv Produktions hjemmeside bftp.dk er lige på trapperne. Her vil du finde gode råd og vejledning til at reducere din produktions miljøbelastning samt en oversigt over leverandører, der tilbyder “grønne” produkter og services.

Kom med bag ved kameraet på Produced Bys første CO2-neutrale film her:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]